Kleine meisjes worden groot. Dat geldt zeker ook voor Fiene Oerlemans (15). Ze past namelijk in de trouwjurk van haar moeder Danielle, die er tot haar grote schrik achterkwam dat ze er zélf niet meer in past.

Moeder en dochter hebben een bijzondere pas-sessie achter de rug. De dames pakten de trouwjurk van Danielle erbij. Wat blijkt? De jurk zit de 15-jarige Fiene als gegoten. Danielle heeft meer moeite om in de jurk te komen. 'Het moment dat je je realiseert dat je dochter je trouwjurk past en ik een paar centimeter tekort kom!', schrijft ze op Instagram. Op de foto is te zien hoe beeldschoon de trouwjurk haar dochter staat. 

Article continues after the ad

Prachtige jurk

Danielle's volgers zijn onder de indruk van de jurk. 'Wat een beeld van een jurk nog steeds. Je dochters kunnen daar later gewoon echt in trouwen Prachtig!', reageert Quinty Trustfull. Ook Winston Gerschtanowitz, Jetteke van Lexmond en zelfs Paris Hilton laten een enthousiaste reactie achter. 

Aanzoek

Op 28 juni 2008 beloofde Danielle de eeuwige trouw aan 'haar' Reinout. De televisieproducent ging vlak daarvoor op z'n knieën voor Danielle tijdens een weekendje New York. Na een rondleiding in het chique Waldorf Astoria hotel stelde hij uiteindelijk in een suite op de bovenste verdieping de belangrijke vraag.

Gezin

Fiene heeft nog twee broers en een zusje: Thijmen (17), Benjamin (14) en Katelyn (10). Het hele gezin woont in Californië waar ze al sinds 2014 verblijven. Dit vanwege het televisiewerk van papa Reinout.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.