Fidan Ekiz lijkt het lastig te vinden om naast Jeroen Pauw haar ‘mannetje’ te staan in de talkshow Op1. Maar ook op liefdesgebied blijkt de Turkse schone het moeilijk te hebben.

Fidan Ekiz (43) is alweer een tijdje vrijgezel en daar lijkt voorlopig geen verandering in te komen. De presentatrice blijkt nog maar nauwelijks bekomen van haar scheiding van journalist Wierd Duk (60). 

Article continues after the ad

Gefaald

In Story bracht Fidan destijds het scheidingsnieuws naar buiten: ‘Mijn man en ik liggen in scheiding. Die beslissing hebben we pas kortgeleden genomen. Dat is heel verdrietig.’ Na drie jaar heeft Fidan nog altijd moeite met de breuk van de vader van haar zoontje Ferran (6), die ze ziet als een nederlaag. ‘Ik heb jarenlang last gehad van het picture perfect-syndroom,’ vertelt ze in JAN. ‘Vader, moeder, kinderen. Zo’n gezin – wij tegen de rest van de wereld – moest ik ook stichten. Dat is mislukt. Ik zal hier niet gaan uitweiden over aan wie zoiets ligt, maar ik heb zeker het gevoel dat ik heb gefaald. Dat wil je niet voor je kind. Ik verbaas me erover hoe snel sommige mensen na een scheiding weer in een nieuwe relatie terechtkomen. Hoe dóén ze dat? Ik heb echt het gevoel dat ik opnieuw moet leren lopen.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie23 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.