De 'GTST'-personages Lucas, Tiffy en Wolf zijn voorgoed vertrokken uit Meerdijk. Ferry Doedens laat in zijn nieuwe vlog zien hoe de opnames van zijn laatste scène zijn verlopen en hoeveel moeite hij had met het afscheid. 

Afscheid Ferry Doedens ‘GTST’

Maar liefst twaalf jaar kroop Ferry Doedens (30) in de huid van Lucas Sanders, maar nu is het doek toch echt gevallen voor de acteur en zijn personage. Omdat hij meermaals de coronaregels van zijn werkgever had genegeerd, zat er helaas niets anders op dan hem de deur te wijzen.

Buikpijn

Zijn laatste momenten op de set van GTST deelt Ferry in een nieuwe vlog. Te zien is hoe hij onderweg is naar Bloemendaal, om daar de laatste scène van Lucas op te nemen. Dat brengt heel wat emoties mee. 'Ik heb er echt buikpijn van', aldus de acteur. 'Het voelt gek. Zometeen stap ik in de taxi en ben ik weg. Ik voel me er best een beetje verdrietig over.'

Samen met Tiffy

Met het vertrek van Lucas komt er ook een einde aan de verhaallijn van Tiffy. Samen met hun zoontje Wolf gaan de twee op wereldreis. Hoe zij zich voelt over hun vertrek uit GTST? 'Een beetje gek, maar wel goed', zegt Cecilia in de vlog van Ferry.

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de video.

Niet stilgezeten

In de vlog grapt Ferry dat hij maar aan het vloggen geslagen is, omdat-ie 'toch ergens zijn inkomen vandaan moet halen'.Overigens heeft de acteur na zijn ontslag níet op water en brood hoeven leven. Sterker nog, hij biechtte in Jinek op soms 30.000 euro per maand te verdienen door naaktbeelden van zichzelf te delen via het platform OnlyFans.

Bloedstollende maand

De leegstroom in GTST is niet het enige dat soapkijkers deze maand te zien krijgen. Er staat fans namelijk weer een paar bloedstollende weken te wachten, zo blijkt uit de maandtrailer van de soap. Te zien is bijvoorbeeld dat Ludo (Erik de Vogel) een behoorlijke zenuwinzinking lijkt te krijgen, maar vermoedelijk óók weer op oorlogspad gaat. Het lijkt er bovendien op dat-ie dat niet alleen gaat doen, maar hulp krijgt om zijn aartsrivalen uit de weg te ruimen. En hoe gaat het intussen verder met Daan en zijn drankprobleem? En de zwangerschap van Demi (Noa Zwan)? De tijd zal het leren.

Bron: Flair | Beeld: Brunopress 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.