Ferry Doedens heeft zijn ex Nuno Azevedo weer in zijn armen gesloten. De GTST-ster is dolblij dat zijn ex weer in Nederland is en deelt een liefdevolle foto.

Zes jaar lang waren Ferry en Nuno een setje. Ondanks dat ze samen veel hebben meegemaakt, zijn ze altijd goede vrienden gebleven. Dat hun band nog sterk is, blijkt wel uit het feit dat de acteur op Schiphol klaarstond om Nuno, die enige tijd in het buitenland verbleef, te ontvangen. '2 jaar geleden besloten we een punt achter onze relatie van 6 jaar te zetten. Maar vrienden zijn we altijd gebleven,' schrijft de soapster bij een foto van de aankomst. 'Bedankt voor je vertrouwen, adviezen, vriendschap en je geweldige energie lieve Nuno. Welkom terug!'

Breuk

'Na zes mooie jaren hebben Nuno en ik gezamenlijk besloten om ieder ons eigen weg te gaan', liet Ferry destijds weten. 'We gaan uit elkaar als goede vrienden en kijken terug op een mooie periode.' Ferry leerde Nuno kennen toen ze samen in de musical Wicked stonden. 'Hij speelde de aap en ik de prins', vertelde de acteur jaren geleden. Hoewel Ferry een relatie had met Nuno toen de soapie kampte met een cocaïneverslaving, kreeg Nuno daar volgens Ferry niets van mee. 'Ik wist het zo goed te verbergen en durfde niet eerlijk te zijn. Ik durfde het niet te vertellen uit schaamte', verklaarde Ferry in september 2015 in Van der Vorst ziet sterren. Eind van dat jaar, nadat de acteur in Thailand was afgekickt, besloten de mannen te gaan samenwonen.

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.