GTST-fans kunnen zich voorbereiden op een flinke leegloop in Meerdijk. Ferry Doedens, die al jaren de rol van Lucas Sanders vertolkt, vertrekt volgende week uit de soap. En dat betekent óók het einde voor twee andere soapsterren.

Dat Ferry Doedens (30) zijn spullen moet pakken, weten we al een tijdje. De acteur had meermaals de coronaregels van zijn werkgever genegeerd, waardoor een ontslag onvermijdelijk was. Hoe zijn personage Lucas uit de soap zou worden geschreven, bleef nog even gissen. Maar toen Tiffy (Cecilia Adorée) ineens begon over een yogavakantie en wereldreis, was één plus één duidelijk twee.

Article continues after the ad

Hoop vervlogen

Ook begon het er vanaf dat moment steeds sterker op te lijken dat de Sanders-telg niet in zijn eentje voorgoed zou vertrekken, al hadden we toen nog hoop dat Tiffy en Wolf (de soapzoon van Tiffy en Lucas) misschien terug zouden keren. En Tiffy uiteindelijk toch iets zou krijgen met Daan (Dorian Bindels). Én de twee een gezinnetje zouden vormen met Louise en Wolf. En dat het leven Daan eindelijk weer zou toelachen. Én… nouja, zo kunnen we nog wel even doorgaan over de voormalig huisgenoten.

Einde aan soapavontuur

Afijn, inmiddels weten we dat een relatie tussen Daan en Tiffy er niet in gaat zitten, want Cecilia Adorée (29) verlaat GTST, zo heeft EndemolShine laten weten aan RTL Boulevard. Na ruim 2,5 jaar komt er een einde aan haar soapavontuur en het afscheid nadert al héél snel. Op dinsdag 9 maart zal de actrice voor het laatst in de serie te zien zijn, net als personages Lucas en Wolf.

Beeld: Brunopress | Flaironline

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.