Ferry Doedens is niet zo van de slimme acties. We weten allemaal waarom de acteur in eerste instantie (2015) ontslagen werd (drugsgebruik), en ook nu deed de acteur iets onhandigs. Maar sinds maandag is hij tóch weer te vinden op de set van GTST.  

Dit nadat hij in de tijd waarin iedereen zich moet houden aan de coronaregels.

Knuffelen

Die regels had Doedens aan z'n laars gelapt, want hij ging iedereen gewoon lekker knuffelen. ''Van iedereen die bij ons werkt verlangen en verwachten wij dat zij zich aan de protocollen houden en dat iedereen ook zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt ten behoeve van de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers. Dat nemen wij uiterst serieus', zei een woordvoerder van EndemolShine nadat de acteur in de YouTube-serie KEURantaine van Eddy Keur had verteld dat hij iedereen gewoon knuffelde.

Non-actief

De acteur werd daarna (begin deze maand) meteen op non-actief gezet. Doedens was not amused. Hij reageerde kort daarop geïrriteerd in RTL Boulevard. 'Het gaat goed met me. Verder hoef ik er niks over te zeggen!', snauwde de acteur. Ook zijn collega's van GTST vonden het flauw, maar eerlijk is eerlijk de acteur hield zich niet aan de regels.

Article continues after the ad

Aan de slag

Na twee weken thuis te hebben gezeten, mag hij weer komen. 'Na 2 weken quarantaine eindelijk weer terug in de studio, zin in', zegt hij in zijn stories op Instagram. Hij mag weer in de huid van Lucas Sanders kruipen. 

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.