GTST Ferry Doedens

Het lijkt erop dat Ferry Doedens zijn kansen bij de GTST-makers heeft verspeeld. Na een tijdelijk ontslag en een recente non-actiefstelling, heeft de soapster weer iets gedaan dat niet door de beugel kan. En dat kan hem de kop kosten... 

Ferry werd al op non-actief gesteld doordat hij de coronaregels aan zijn laars lapte, maar daar heeft hij blijkbaar niet van geleerd. De acteur werd gespot op een feestje van Gordon, waar de anderhalvemeterregel ver te zoeken was. Ook werd hij dit weekend innig gefotografeerd met zijn ex-vriend, die tijdelijk terugkeert naar Nederland. 'Ik weet dat daar vaak wat meer gebeurt dan alleen maar knuffelen. Hij is erg dichtbij Gordon geweest. Gordon zegt zelf: ‘Wij hebben geen corona,' zegt Story-hoofdredacteur en showbizzexpert van Shownieuws Guido den Aantrekker.

'Definitief ontslag'

Er gaat dan ook het hardnekkige gerucht dat Ferry definitief wordt ontslagen bij de soap. De acteur heeft niet gereageerd, producent EndemolShine laat weten dat iedereen zich aan een protocol dient te houden en dat er anders een gesprek wordt gevoerd. 'Dat is natuurlijk geen antwoord op onze vraag of Ferry wel of niet ontslagen is. Dus dat blijft nog even in het midden, maar het gerucht is erg hardnekkig,' aldus Guido.

Non-actief

De GTST-acteur werd in juni nog op non-actief gesteld vanwege zijn eerdere uitspraken rondom het coronavirus. 'Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen één keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media', zei hij in de YouTube-serie KEURantaine van Eddy Keur. Twee weken later mocht hij toch terugkeren in de soap.

Article continues after the ad

Tijdelijk ontslag

Het is niet de eerste keer dat Ferry de soap moet verlaten. In 2015 werd hij ontslagen vanwege zijn drugsprobleem. Hoewel hij een jaar later weer in de huid van Lucas mocht kruipen, zorgen deze uitspraken dus weer voor een tijdelijk afscheid van de acteur. Doedens ziet de ernst in van de situatie en heeft beloofd zich vanaf nu wél aan de richtlijnen te houden.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.