Vroeger was hij een flierefluiter, maar tegenwoordig gaat Ferri Somogyi door het leven als keurig getrouwde man en liefdevolle vader. Nu hij een woning in Laren heeft gekocht en uitkijkt naar gezinsuitbreiding, is het duidelijk dat de soapacteur zijn wilde haren écht kwijt is.

Het is geen wonder dat Ferri Somogyi zich op 46-jarige leeftijd in de gelukkigste fase van zijn leven bevindt. Hij is in de zomer van 2018 getrouwd met Noëlle van Stek (28), enkele maanden later werd hun dochtertje Véda geboren en onlangs kocht het stel voor 500.000 euro een gezinswoning in Laren.

Groot genoeg

In ’t Gooi ontbreekt het Ferri en zijn vrouw Noëlle aan niets en is er genoeg ruimte voor gezinsuitbreiding. Zo heeft hun twee-onder-een-kap-woning de beschikking over drie slaapkamers en is de zolderslaapkamer eenvoudig te splitsen in twee aparte slaapkamers. ‘Ja, het huis is groot genoeg voor gezinsuitbreiding,’ vertelt Ferri aan Story. ‘Het is onze wens om nog een kindje te krijgen, als het ons gegeven is. Een broertje of zusje voor Véda zou leuk zijn.’  

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.