Na ruim een jaar liefdesgeluk met zijn Noëlle komt voor Ferri Somogyi binnenkort een droom uit als hij zijn dochter in de armen mag sluiten. In Story vertelt Ferri er alles over én onthult hij waarom zijn moeder geen oma voor zijn kleine wordt.

Over een paar weken zal het leven van Ferri Somogyi (45) voorgoed veranderen. Zijn achttien jaar jongere vriendin Noëlle van Stek zal dan bevallen van hun eerste kindje. Maar wat bijna niemand weet over Ferri is dat hij al zeventien jaar geen contact meer heeft met zijn moeder Jonna. Ferri’s vader Imre hertrouwde na zijn scheiding van Jonna met Margriet, die Ferri als zijn echte moeder beschouwt. Het zou niemand verbazen als de acteur, nu hij zelf vader wordt, wellicht weer behoefte zou voelen om contact te leggen met Jonna? ‘Dat hele boekwerk is voor mij voorgoed gesloten,’ vervolgt Ferri.

Article continues after the ad

Al jaren niet gesproken

‘Ook uit respect en waardering voor Margriet, omdat ze van mij houdt alsof ik haar eigen zoon ben. En nee, ik ga niet vertellen waarom ik geen contact meer met Jonna heb. Als ik dat doe, dan moet mijn moeder eigenlijk ook de kans krijgen om haar kant van het verhaal te vertellen en dan rakel ik allemaal dingen op die ik liever laat rusten. Ik heb mijn moeder al jaren niet gesproken dus heb ik haar ook niet verteld dat ik een kind krijg. Maar ik ga ervan uit dat ze er op de een of andere manier wel van op de hoogte is geraakt. Dat weet ik eigenlijk wel zeker. Maar voor mij is Margriet mijn moeder en straks daarom ook de oma van mijn dochter. En een geweldige oma welteverstaan. Veel lievere mensen dan zij ken ik niet.’ 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 32 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders