Het is vandaag precies een jaar geleden dat Ferri Somogyi in het huwelijksbootje stapte met zijn grote liefde Noëlle. Op Instagram staat de GTST-acteur stil bij dit bijzondere jubileum.

'Vandaag 1 jaar getrouwd met deze fantastische vrouw! Love you,' schrijft hij bij een liefdevolle foto met zijn vrouw. Ook Noëlle laat van zich horen. Wij zijn vandaag één jaar getrouwd! Hoe romantisch, op maandagochtend in het gemeentehuis,' grapt ze. 'Wilde absoluut niet met mijn zwangere pens in een witte trouwjurk ook.' Ze schrijft dat het belangrijker is dat ze twee jaar blij elkaar zijn, en negen maanden geleden ouders zijn geworden van dochter Véda.

More content below the advertising

Technische keuze

Ferri en Noëlle verrasten iedereen met hun plotselinge huwelijk. In het diepste geheim gaven ze elkaar het jawoord. Maar de beslissing om het klein te houden was vooral een 'technische keuze' vertelde Ferri destijds in een interview. De twee stapte vooral in het huwelijksbootje door de komst van hun dochtertje Véda. 'Het was geen groots huwelijk, het was meer een technisch huwelijk. Daarom hebben we het stilgehouden. Het huwelijksspektakel geven we nog.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders