Ferri Somogyi is verliefd. De 43-jarige Goede Tijden, Slechte tijden-acteur heeft zijn hart verloren aan de achttien jaar jongere zakenvrouw Noëlle van Stek. Na eerdere mislukte relaties hoopt Ferri dat hij nu eindelijk de ware heeft gevonden. In Story vertelt hij alles over de vrouw, die hij nooit meer los wil laten. 

 

Dolgelukkig
In de korte tijd dat Ferri Somogyi (43) nu samen is met zijn vriendin Noëlle van Stek (25), zijn de twee al regelmatig samen naar het buitenland geweest, zoals naar Parijs en Stockholm. Maar ook in Nederland genieten zij van elkaar. De Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur is dolgelukkig dat Noëlle in zijn leven is. 

Eerste date
In 2009 zag hij haar voor het eerst. 'We hebben elkaar ontmoet op de kermis in Volendam,' vertelt hij aan Story. 'Daar waren we met een grote groep. We hebben elkaar toen kort gesproken, meer niet. Onlangs kwamen we elkaar tegen via gemeenschappelijke vrienden. We keken elkaar lang aan en wisselden telefoonnummers uit. Nadat we gingen appen, maakten we een afspraak.' Tijdens die officieel eerste date had de acteur al het gevoel dat er meer in zat. 'Noëlle nam net iets meer initiatief. Ze was open en eerlijk'. 

Toekomstplannen 
Hoewel de relatie tussen Ferri en Noëlle nu drie maanden duurt, denken ze al voorzichtig aan de toekomst. 'Het is nog vroeg om daarover te praten, maar we zijn niet van plan elkaar los te laten.'

 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 22 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders