Ferri Somogyi is verliefd. De 43-jarige Goede Tijden, Slechte tijden-acteur heeft zijn hart verloren aan de achttien jaar jongere zakenvrouw Noëlle van Stek. Na eerdere mislukte relaties hoopt Ferri dat hij nu eindelijk de ware heeft gevonden. In Story vertelt hij alles over de vrouw, die hij nooit meer los wil laten. 

 

Dolgelukkig
In de korte tijd dat Ferri Somogyi (43) nu samen is met zijn vriendin Noëlle van Stek (25), zijn de twee al regelmatig samen naar het buitenland geweest, zoals naar Parijs en Stockholm. Maar ook in Nederland genieten zij van elkaar. De Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur is dolgelukkig dat Noëlle in zijn leven is. 

Eerste date
In 2009 zag hij haar voor het eerst. 'We hebben elkaar ontmoet op de kermis in Volendam,' vertelt hij aan Story. 'Daar waren we met een grote groep. We hebben elkaar toen kort gesproken, meer niet. Onlangs kwamen we elkaar tegen via gemeenschappelijke vrienden. We keken elkaar lang aan en wisselden telefoonnummers uit. Nadat we gingen appen, maakten we een afspraak.' Tijdens die officieel eerste date had de acteur al het gevoel dat er meer in zat. 'Noëlle nam net iets meer initiatief. Ze was open en eerlijk'. 

Toekomstplannen 
Hoewel de relatie tussen Ferri en Noëlle nu drie maanden duurt, denken ze al voorzichtig aan de toekomst. 'Het is nog vroeg om daarover te praten, maar we zijn niet van plan elkaar los te laten.'

 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 22 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders