Ellemieke Vermolen en Sergio Herman hebben vandaag iets te vieren. Het stel is negen jaar getrouwd. De presentatrice staat op Instagram stil bij deze bijzondere dag.

Rots in de branding

Het is negen jaar geleden dat Ellemieke en Sergio elkaar het ja-woord gaven. Hun relatie is in die tijd alleen maar sterker geworden. "Al negen jaar zijn we man en vrouw al negen jaar sta ik naast je, soms voor je (om je te beschermen) maar altijd achter je! Ik geloof in jou, in ons," schrijft Ellemieke aan haar man. "We zijn samen gegroeid. We kunnen delen en loslaten maar vooral kunnen we elkaar laten zijn wie we willen zijn, met respect & liefde. Je bent mijn Zeeuwse rots in de branding...... @sergioherman ik hou van jou met heel mijn ziel."

Moeilijke tijd

Ellemieke en Sergio hebben een moeilijke tijd achter de rug. Het derde kindje van het stel is afgelopen winter vlak voor de geboorte overleden. Begin deze maand herdacht de presentatrice haar overleden zoontje Josha met een emotioneel bericht. 

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders