Wijnen, wijnen, wijnen in huize Meiland (wanneer niet eigenlijk) en een vreugdedansje: de flessen werden ontkurkt omdat de familie Meiland een huis gevonden heeft in Hengelo.

De familie is blij, maar een klap voor huishoudster Nadège.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond is het weer zover! 😂

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Niet mee

Als bekend wordt dat de familie weer naar Nederland gaat is ze in tranen. Ook voor de familie Meiland wordt dit afscheid niet makkelijk. Nadège is meegevraagd, maar die wil Frankrijk liever niet verlaten. 'Het is heel verdrietig voor mij. Het is heel verdrietig. Het is zoals het is, maar ik ga ze wel opzoeken', zo zegt ze. Nadège geeft Erica alvast een dikke pakkerd. 'Ik hou zoveel van je.'

Weer naar Frankrijk

De familie is dus wel heel blij om terug te keren weer naar Nederland, net als de moeder van Erica. Die kan ook haar geluk niet op. 'Ze is mijn alles', zegt ze. Erica voelt zich schuldig dat ze weer twee jaar weg is geweest bij haar moeder. Dat is iets wat ze nooit meer zal doen. 

Hengelo

Wanneer de Meilandjes precies terug gaan is nog niet bekend. Het plan is dit jaar, maar gezien de crisistijd is niks zeker. Wordt vervolgd dus...Een ding is zeker: Hengelo is voor de familie Meiland the place to be.

Bron: Chateau Meiland Beeld: SBS6

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.