René (60) en Natasja Froger (55) vieren vandaag hun 29-jarig huwelijksjubileum. Dat het koppel nog altijd stapel verliefd op elkaar is, blijkt uit de lieve social media posts. 

Op Facebook laat René weten dat hij vandaag 29 jaar met 'de allerliefste en allermooiste' is getrouwd. Ook laat hij weten dat het 'elke dag een feest is' met zijn grote liefde Natasja. 'Mijn grootste liefde en mijn beste vriend. Ik hou zoveel van jou', aldus Froger. 

Article continues after the ad

De ware 

Natuurlijk laat Natasja deze dag ook niet zomaar aan haar voorbij gaan en staat ze op haar Instagram-account even stil bij deze bijzondere dag. 'Je bent nog steeds de ware', schrijft ze onder het kiekje. 

Overspoeld met felicitaties

De twee kunnen rekenen op vele felicitaties van BN'ers zoals Bass Smit, Dennis van der Geest en Daan Boom. Ook reageren veel volgers met 'Gefeliciteerd', 'Happy anniversary' en 'Nog veel mooie jaren samen'. 

Vandaag 29 jaar getrouwd met de allerliefste en allermooiste. Elke dag met jou is een feest. Mijn grootste liefde en mijn beste vriend. @natasjafroger Ik hou zoveel van jou ❤️❤️❤️❤️❤️

Geplaatst door René Froger op Donderdag 31 december 2020

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram, Facebook

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.