Een maand geleden zag het ernaar uit dat Arie Ribbens (80) stervende was. Echtgenote Cea riep zelfs de kinderen bijeen om afscheid van hun vader te nemen, en de uitvaart was al uitgebreid besproken. Maar voor de tweede keer in zijn leven is Arie aan de dood ontsnapt. ‘Het is echt een wonder...’

Tumor verdwenen

Nog altijd kunnen Arie Ribbens en zijn vrouw Cea (64) het niet geloven. De tumor die in Arie’s rechterlong was gevonden, is verdwenen. De zanger heeft van de artsen te horen gekregen dat hij geen kanker meer heeft! En dat terwijl Arie een maand geleden zo ziek was dat Cea en de kinderen afscheid van hem moesten nemen. ‘Ik ben er echt van in de war,’ vertelt Cea aan Story. ‘Een paar weken geleden dacht Arie dat hij zou sterven, ik dacht dat ik weduwe zou worden. En nu weten we dat we nog een hele tijd samen hebben.’ 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders