The Masked Singer komt terug met Oud & Nieuw, en we hebben alvast een voorproefje gekregen. Fans hebben door dat voorproefje al een donkerbruin vermoeden welke BN'er in het Vuurwerk-pak gehuld is...

Na het succes van het tweede seizoen van The Masked Singer, waarbij de finale door bijna 4 miljoen (!) mensen werd bekeken, komt het programma op oudjaarsdag met een bijzondere special. Anders dan het reguliere seizoen krijgen fans al aan het einde van de uitzending álle bekende gezichten in de vijf pakken – Vuurwerk, Sneeuwpop, Oliebol, Klok en Champagnefles – te zien.

Article continues after the ad

Voorproefje

In aanloop naar de special van The Masked Singer is aan RTL Boulevard de eer om alvast wat voorproefjes te delen van de show. In de uitzending van zondagavond werden de eerste beelden onthuld en kregen kijkers een stukje van het optreden van Vuurwerk te zien.

Speculaties

Hoewel juryleden Carlo Boszhard en Buddy Vedder al weten welke BN’ers er in de pakken zitten, moeten zij tot in ieder geval oudjaarsdag hun lippen stijf op elkaar houden. Wel laten ze weten dat het een grote verrassing is. “Het wordt een moeilijke puzzel, maar zodra dat masker af gaat: oef!”, aldus Buddy. Aan de desk bij RTL Boulevard werd gisteren al druk gespeculeerd, maar ook op Twitter ging het na het zien van de beelden los.

Wie is Vuurwerk?

Op social media stromen de reacties op de beelden van The Masked Singer binnen. Kijkers denken namelijk nu al te weten wie Vuurwerk is. De naam van Edsilia Rombley passeert vaak de revue, maar worden ook Jamai en Jody Bernal worden als verdachten genoemd. Wie er uiteindelijk in het pak zit is nog even afwachten. Doordat alle kandidaten nu al gelijk worden onthuld, is de constructie van het programma wel wat anders. Naast de individuele optredens moeten de kandidaten ook duetten zingen, waarna er uiteindelijk één deelnemer overblijft. The Masked Singer Oud & Nieuw special is op 31 december om 22.300 uur te zien bij RTL 4.

Beeld: RTL | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.