Gerard Joling plaatste donderdagmiddag een foto op Instagram waar hij op een levensechte struisvogel zit. De foto wordt door veel fans allerminst goed ontvangen. Ze zijn boos, omdat volgens hen Gerard zich schuldig maakt aan dierenmishandeling.

Op Instagram plaatst Gerard een foto waarbij hij trots op de struivogel zit. Hij schrijft: 'Gister bij de struisvogel farm geweest op Curacao, wat worden de dieren hier goed verzorgd! Leuke circusact, het is toch om te gieren #gerardjoling #curacao”.

Dierenmishandeling

Fans reageren massaal onder zijn foto en schijven: 'Walgelijk, dit is dierenmishandeling' en 'Gerard, ik hou van je maar dit kan gewoon weg niet!'

Bron: Show.nl | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders