Het is feest in huize Kluivert! Justin Kluivert blaast vandaag 21 kaarsjes uit. Ter ere van zijn verjaardag deelt Patrick Kluivert een foto met zijn zoon. Fans zijn het er roerend over eens: vader en zoon lijken als twee druppels water op elkaar.

'Gefeliciteerd zoon,' schrijft Patrick op Instagram. 'We houden van je, vandaag, morgen en altijd.' Naast een recente foto, deelt hij ook nog twee kiekjes uit de oude doos. Justin laat op Instagram weten dat het gek is om zijn verjaardag te vieren onder deze omstandigheden. 'Maar ik wens dat iedereen ter wereld veilig is en dat dit snel over is. Dat zou een fijn cadeau zijn.'

Article continues after the ad

'Geen DNA-test nodig'

Het valt fans op dat vader en zoon enorm op elkaar lijken. De opmerkingen 'jongere broer' en 'tweelingbroer' komen voorbij. 'De gelijkenissen zijn bijna eng,' merkt een fan op. 'Geen DNA-test nodig'. 

Voetsporen van papa

Justin is één van de drie zoons van Patrick Kluivert uit zijn eerste huwelijk met Angela van Hulten. Justin lijkt niet alleen qua uiterlijk op zijn vader. Ook hij timmert hard aan de weg als voetballer. Justin voetbalt sinds 2018 bij de Italiaanse topclub AS Roma. Hij maakte op 15 januari 2017 zijn debuut in het eerste elftal in de Eredivisie wedstrijd PEC Zwolle – Ajax (1-3).

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.