Fans van de Britse koninklijke familie zijn boos vanwege de manier waarop Meghan Markle wordt afgeschilderd in een nieuwe BBC-talkshow: Tonight with Vladimir Putin. De Engelse krant Express meldt dat fans hun kritiek uitgebreid uiten op social media, nadat de hertogin van Sussex wordt uitgebeeld als een scheldende en agressieve pop.

Meghan Markle's Royal Sparkle

Het gaat hier om een parodie genaamd 'Meghan Markle's Royal Sparkle' waarin mensen uit het publiek vragen stellen aan een digitale pop die Meghan Markle uitbeeldt. De pop is duidelijk agressief en beantwoordt scheldend vragen over onder andere haar relatie met haar vader en haar mogelijke ruzie met Kate Middleton. 

Reactie

Via social media stromen de boze reacties binnen. Zo vraagt de meerderheid zich af waarom de BBC heeft besloten deze parodie uit te zenden. Fans van de Britse koninklijke familie zijn overduidelijk niet blij met de poppenversie van Meghan. 

Gbemisola Ikunelo, de stemactrice achter de poppenversie van Meghan, vertelt dat Meghan het tegenovergestelde moet voorstellen van wat wij normaal van haar zien. "Meghan komt altijd erg leuk en vriendelijk over en ze lacht altijd. Maar wat als iemand die in het openbaar zo aardig overkomt, in het echt eigenlijk heel gemeen is?", aldus Gbemisola.  

Article continues after the ad

Benieuwd naar de parodie? Je ziet een deel in onderstaande video:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Express | Beeld: ANP