Nu optredens er voor Thomas Berge er voorlopig niet inzitten vanwege de coronacrisis, probeert de zanger op een andere manier inkomsten te genereren. Op Instagram vertelt hij over zijn nieuwe concept. Dat heeft hij volgens eigen zeggen na goed overleg, en rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM bedacht.

Samen met kok Boy te Koppele en pianist Merijn Joost wil Thomas zogeheten Music and Dining experiences aanbieden. 'Met een minimum van 18 en maximum van 25 personen kom ik samen met een top kok en geweldige pianist in je huiskamer of achtertuin', legt de zanger het concept uit.

Article continues after the ad

Vijfgangenmenu

Thomas en zijn vrienden regelen alles. Ze bieden de gasten muziek en een vijfgangenmenu met bijpassende wijnen. Het drietal regelt zelfs tafels, bestek en zorgt voor een tafelschikking die aan de veiligheidseisen van het RIVM voldoet.

Kritiek

De prijs per couvert is niet mals. Voor 200 euro per persoon mogen mensen aanschuiven. Voor enkele van zijn volgers op Instagram is de Thomas Berge Music and Dining experience dan ook niet weggelegd. 'Als ik de Staatsloterij win, koop ik wel een kaartje', schrijft een fan. Die wenst het drietal overigens wel veel plezier. 'Heb ook niet zo’n hele grote achtertuin.. anders had je gerust mogen komen', schrijft een andere volger.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.