Afgelopen jaar zag André Hazes zijn neefje Fender pas voor het eerst, na de hereniging met zijn zus Roxeanne. Sindsdien is het dikke mik, óók tussen Fender en André junior. 

Gisteravond kwamen André en Roxeanne weer bij elkaar, met hun gezin. Op Instagram is te zien dat de Hazesjes de grootste lol hebben. Zo stoeiden de neefjes met elkaar op het bed, en werden ze in de maling genomen door André. 'Trek eens aan m’n vinger,' grapt de zanger op Instagram. Hij steekt zijn vinger uit naar zijn neefje Fender, die niet door lijkt te hebben dat zijn oom een grapje met hem uithaalt.

Article continues after the ad

Hereniging

Op social media was volop te zien dat André en zijn zus Roxeanne weer contact met elkaar hebben na jarenlang met elkaar in onmin te hebben geleefd – met de leuke foto’s die ze enthousiast plaatsten over hun verzoening maakten ze de buitenwereld klip en klaar duidelijk dat het weer helemaal goed gekomen is. Aan Story liet hun moeder Rachel duidelijk merken trots en geraakt te zijn dat haar twee kinderen hun ruzie hebben bijgelegd. Dat daarmee ook haar kleinzoontjes André (4) en Fender (2) eindelijk vriendjes kunnen worden en als neefjes met elkaar kunnen opgroeien, emotioneerde de weduwe van onze grootste volkszanger ook.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.