Hysterie alom in het nieuwe seizoen van de Meilandjes. De eerste aflevering werd maandagavond uitgezonden en dat zorgde weer voor een hoop gilletjes van de flamboyante Martien.

Ja, de Meiland mania is weer begonnen.

Liefde voor de Meilandjes

De familie is maar liefst drie weken op vakantie in Tenerife met huishoudster Nadège. Bye bye kasteel dus, en hallo wijnen, wijnen en wijnen op het Spaanse eiland. Op Twitter laat de kijker weten dat Cateau Meiland de hoop in bange dagen is.

'Dit is weer zo lekker', en: 'Vooral in deze moeilijke tijden is het belangrijk, dat de uitzenders zulke programma's op tv laten zien, zodat wij als kijkers voor heel eventjes die virus kunnen vergeten. Bedankt', schrijft een ander. 

Article continues after the ad

Wat héérlijk

Martien laat duidelijk in de aflevering weten even helemaal klaar te zijn met het chateau. Na al dat boren, verven, verbouwen én natuurlijk (veel) wijnen, wijnen, wijnen gaat de familie eerst luieren in een luxe resort. 'Héérlijk om hier te zijn. Ik ben even helemaal klaar met het chateau. Even geen gasten om voor te zorgen, dat bevalt de familie wel. En het is hier altijd mooi weer', aldus Martien.

Naar Hengelo

Dit zal voorlopig het laatste seizoen zijn, want de familie Meiland gaat dit najaar terug naar Nederland. Martien, Claire, Maxime en Erica gaan wonen in een luxe woonboerderij in Hengelo. 

Bron: Twitter Beeld: SBS6

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.