De Britse Denise Jones beleefde afgelopen dinsdag een onvergetelijke avond. Ze bezocht het concert van P!nk in Liverpool, en beviel daar plotseling van een dochtertje. 

Tijdens het bekende nummer Get This Party Started kreeg Denise weeën. Door twee artsen van het concertgebouw werd ze uit het publiek gehaald en meegenomen naar de EHBO-ruimte. Daar bleek dat de bevalling al zo ver gevorderd was dat Denise niet meer naar het ziekenhuis gebracht kon worden. En dus werd de baby ter plekke geboren, in het Anfield Stadium. 

Dolly Pink 

Hoewel de naam van de baby eigenlijk al vast stond, werd het toch op het laatste moment gewijzigd. Zo'n bijzondere gebeurtenis mag natuurlijk niet in de naam van het meisje ontbreken. Het moest Dolly Louise worden, maar het werd Dolly Pink. 'Ik ben in shock', laat de vrouw in een gesprek met Liverpool Echo weten. 'Ik vind het ook best jammer dat ik het concert gemist heb.'

Ook zangeres P!nk kreeg mee wat er tijdens haar concert gebeurde. De zangeres deelt het nieuws op Instagram. 'Dolly Pink wilde het feestje vast beginnen', grapt ze.

Article continues after the ad
 
Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.
 
Bron: NU.nl | Beeld: ANP, Instagram