Famke Louise (21) is weer vrijgezel. Haar drie maanden durende relatie met de Australische rapper Trè Samuels is voorbij. Dat bevestigt de zangeres aan RTL Boulevard. 

De reden van de breuk? Trè zou niet goed tegen het succes van de zangeres hebben gekund. Volgens de contactpersoon van Famke zou hij haar groeiende roem 'vermoeiend' hebben gevonden en vond hij de media-aandacht 'erg intens'. Het is dan ook de rapper die het om deze reden uit heeft gemaakt. Van overspel zou geen sprake zijn.

Verwijderen

Famke en Tré waren sinds de zomer bij elkaar. Begin augustus maakte het stel hun relatie 'Instagram-official' door voor het eerst een foto van elkaar op social media te posten. Inmiddels heeft Famke alle foto's waar Tré op stond verwijderd.

Een van de betere relaties

Famke zei eerder nog over haar relatie met Trè: 'Het zit allemaal zo goed en hij is lief en zo. Ik denk dat dit eerlijk gezegd misschien wel een van de betere relaties is die ik ooit heb gehad.' Sterker nog, ze stond zelfs open om met hem mee te gaan, mocht hij ooit vertrekken uit Amsterdam.

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.