Famke Louise is niet heel actief op social media. De zangeres zette een tijdje geleden haar muziekcarrière op pauze om zich op andere ambities te storten. Blijkbaar was dat een zoektocht naar een nieuw huis, want de zangeres blijkt samen te wonen met vriend Denzel.

In een hele korte video die Famke Louise vandaag op haar Instagram Stories plaatst is een kaartje te zien die is opgestuurd door goede vrienden van het stel. 'Lieve Famke & Denzel, wat een spannende en leuke tijden komen eraan vol veranderingen! Ben superblij voor jullie' staat er in de kaart. Daarnaast is er ook een grote ballon opgestuurd waarop 'nieuwe woning, gefeliciteerd' staat geprint. 

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de foto.

Zoenend gespot

Story bracht eind december een paar foto's naar buiten waarop het stel zoenend gespot werd. Daarna hebben de twee tortels niet veel gesproken over hun relatie. Zangeres Famke liet voorzichtig op Instagram weten verliefd te zijn, maar de naam 'Denzel' weer daarbij niet genoemd. In Beau Monde liet Famke al eerder weten niet graag over haar relatie te vertellen omdat deze destijds 'nog niet concreet' was. Blijkbaar is de popster nu wel heel zeker over haar relatie, aangezien ze een huisje deelt met haar geliefde.

Bron: Nu.nl | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.