Famke Louise wilde op haar Instagram Stories graag haar nieuwe gelakte nagels laten zien. Helaas gaat ze zangeres en influencer flink de mist in tijdens het maken van de foto. 

Foto tijdens het rijden

Famke Louise is niet vies van een mooie, lange, gelakte nagel met hier een daar een leuk glittertje. Ook nun had de zangeres weer verse nagels laten zetten en kon niet wachten om de set aan haar volgers te laten zien. In haar enthousiasme vergat de influencer alleen dat ze achter het stuur zat en ook nog met een behoorlijke vaart reed. 

Foutje...

Op de Instagram Storie - die inmiddels is verwijderd - showt Famke haar nieuwe lange nagels. Dit doet ze door haar hand op het stuur van de auto te leggen. Helaas heeft Famke niet door dat ook het dashboard op de foto te zien is. En volgers valt het gelijk op dat de artiest op het moment van de foto bijna 90 kilomter per uur rijdt. Geen handige plek om foto's van nagels te maken...

Bekijk de foto hier

Article continues after the ad

Kritiek

Het is een tijdje stil geweest rondom de 22-jarige artiest. Famke Louise besloot dit jaar om haar muziekcarrière even 'op een laag pitje' te zetten. Famke Louise kwam het afgelopen jaar regelmatig negatief in het nieuws vanwege haar kritiek op en het niet respecteren van de coronamaatregelen. Zij was het boegbeeld van de BN-actie 'Ik doe niet meer mee' die mede geïnitieerd bleek door de actiegroep Viruswaarheid. Later kwam Famke Louise op alle kritiek terug.

Boetes

Bij het draaien van een videoclip van de zangeres in januari trad de politie op omdat de coronamaatregelen niet werden gerespecteerd. Er werden bijna zeventig boetes uitgedeeld. Het laatste optreden van Famke Louise was de rol van misdadiger Barabbas in The Passion begin april.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.