Famke Louise laat haar volgers haar het hemd van het lijf vragen nadat ze de eerste beelden van de echo deelt. Zo willen fans maar wat graag weten: wordt het een jongetje of een meisje?

Famke gaf eerder aan wel een 'gender reveal party', waarbij ouders normaliter het geslacht van hun baby onthullen, houden. Maar die wordt wel genderneutraal. 'Je weet van tevoren niet waar onze kleine op zal vallen dus we willen daar van te voren geen kleurkeuze aan verbinden', legde de 22-jarige zangeres uit.

Article continues after the ad

Jongetje of meisje

Zelf weten ze het geslacht al een lange tijd. 'We houden het voor nu voor onszelf, maar we gaan het binnenkort op een superleuke manier aan jullie vertellen', zo verklapt de zangeres in de Q&A in haar Instagram Stories. Ook geeft ze nog de tip om voor elke maaltijd een stukje banaan te eten: dat zou helpen tegen de zwangerschapsmisselijkheid.

Tekst gaat verder onder de post.

Eerste kindje

Famke Louise wist haar zwangerschap een aantal maanden goed verborgen te houden. Toen de zangeres het vorige maand bekendmaakte, was vrijwel iedereen dan ook verrast. Samen met haar vriend, Love Island-ster Denzel Slager, verwacht ze haar eerste kindje. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram Famke Louise, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.