Stoere actie van Famke Louise: ze schoof maandag weer aan bij Jinek na haar veelbesproken optreden. Daar vertelde ze erg geschrokken te zijn van alle negatieve reacties.

De vlogger vertelt "mentaal kapotgemaakt" door alle kritiek op haar optreden in het programma Jinek, twee weken geleden.

Ik doe niet meer mee

Zij wilde in de uitzending haar deelname aan de actie #Ikdoenietmeermee verdedigen, een initiatief van een groep min of meer Bekende Nederlanders tegen de coronaregels. Maar nadat zij een storm van kritiek kregen, trokken eigenlijk alle deelnemers zich terug.

In de stress

'Ik ben erg geschrokken van alle reacties', aldus Famke Louise maandag in Jinek. 'Ik heb geprobeerd alles niet te lezen, maar je leest het toch. Ik zat voor mijn gevoel met de beste intenties in de uitzending. Maar ik kon mij niet goed verwoorden.' Zij stelt dat zij gestresst was in de live-uitzending. 'Het is een heel gevoelig onderwerp, en je zit live op televisie met een miljoen kijkers.'

Article continues after the ad

Missie geslaagd

Zij is wel blij dat zij de onvrede onder jongeren over de coronaregels bespreekbaar heeft gemaakt. Zij noemt haar 'missie geslaagd'. Famke Louise gaat samen met IC-arts Diederik Gommers een campagne opzetten om de coronaregels te verdedigen richting jongeren. Gommers heeft sinds een paar dagen dankzij Famke Louise ook een Instagram-account.

Instagram

Binnen vier dagen heeft hij al 245.000 volgers. Zelf volgt hij maar zeven mensen, onder wie Famke Louise. 

Bron: Jinek Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.
​​​​​​​