De nabestaande van het overleden fotomodel Ivana Smit zijn niet van plan om hun strategie te wijzigen nu het Amerikaanse echtpaar Johnson naar de rechter is gestapt. Alexander en Luna Johnson, die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij de dood van Ivana, zeiden vrijdag in het AD naar de rechter te stappen om de beschuldigingen vanuit de familie van Ivana te stoppen.

Fred Agenjo, de oom van Ivana, laat weten dat het koppel eerst maar eens zelf een verklaring af moet leggen. "Als het echtpaar hun verklaring aflegt ten overstaan van een door ons aan te wijzen advocaat in de Verenigde Staten en zij zich daarbij laten aansluiten op een leugendetector, dan zullen we de uitkomsten daarvan respecteren.’’

Article continues after the ad

Wel of niet? 

De 18-jarige Ivana werd in december 2017 dood gevonden na een val vanaf het balkon van een flat in Kuala Lumpur. Het appartement behoorde toe aan de Johnsons. Het koppel beweert niets te maken te hebben met haar dood, de familie Smit zegt van wel. De rechter oordeelde eerder dit jaar dat de dood een ongeluk was, waarna de nabestaanden in hoger beroep gingen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP