Coronacrisis of niet: de Meilandjes zitten niet stil. De familie is de afgelopen tijd druk bezig geweest en daarom kunnen ze nu groot nieuws bekend maken: 'We hebben er heel veel zin in!'

'Hallo allemaal, we hebben heel leuk, groot nieuws,' begint Martien het filmpje. Daarna komt het hoge woord eruit: de Meilandjes keren terug op televisie! Vanaf 31 augustus is Chateau Meiland weer op de buis. En dat is niet niet het grootste nieuws. De familie is vanaf dan niet één, maar twee keer per week te zien op SBS 6. Op de ouderwetse maandag, en straks op op donderdag. De Meilandjes kunnen niet wachten. 'Het wordt weer énig!', kirt Maxime. 

Verhuizing naar Nederland

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland staat in het teken van de verhuizing naar Nederland. Nu Chateau Marrillaux te koop staat, is er nóg meer werk aan de winkel. In de nieuwe afleveringen is te zien hoe de familie het kasteel klaarmaakt voor de verkoop en afscheid neemt van hun vaste huishoudster Nadège. Daarna verhuist de hele familie naar Hengelo waar ze een nieuw stulpje op de kop hebben getikt en het klussen opnieuw begint.

Vervolg

In juni werd de laatste uitzending van het vorige seizoen uitgezonden. Toen werd ook bekend dat er een vervolg zou komen. Vorig jaar werd de kijkcijferhit bekroond met de Gouden Televizier-Ring.

Article continues after the ad

Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.