Groot verdriet binnen de familie Kluivert. Het gezin heeft afgelopen weekend afscheid moeten nemen van hondje Hummer. De viervoeter werd voor hun eigen ogen uit het leven gerukt toen hij plotseling de weg overstak en onder een auto terechtkwam.

"We waren heerlijk aan het wandelen, je liep naast Papa en Shane toen je ineens besloot over te steken naar Demi en mij. Dat je voor onze ogen uit het leven bent gehaald door een auto is iets wat we nooit meer zullen vergeten", schrijft een emotionele Rossana op Instagram.

Stabiele factor

Hummer woonde veertien jaar lang bij de Kluivertjes. "Toen ik nog alleen met Demi en Nino was ben je in ons leven gekomen daarna kwamen papa en de andere kids erbij wat was dat een feest. Om alles compleet te maken kwam Shane ter wereld en je mocht als een van de eerste kennismaken met hem. Je ging mee op vakanties en was onze stabiele factor", zegt Rossana.

Laatste knuffel

Ze vervolgt: "Ik vind het verschrikkelijk dat de kinderen jou zo hebben moeten zien weg gaan en dat de rest van de familie er niet is om je je laatste knuffel te geven want je bent en blijft ons allessie. We houden oneindig veel van je vergeet dat nooit waar je ook bent in ieder geval in mijn hart."

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders