Fajah Lourens is stapelgek op haar jongere, Brabantse vriend Daan van Dijk. In de nieuwe Beau Monde is de fitnessgoeroe en actrice openhartig over haar nieuwe liefde. "Het is heel fijn en ik heb er een goed gevoel bij.''

Fajah en Daan zijn al een tijdje samen, maar maakten het onlangs pas Insta-official. Het was immers nog vorig jaar april dat Fajah in gesprek was met een tv-producent voor een programma waarin ze op zoek gaat naar een nieuwe liefde... En toen was daar ineens Daan! 

Article continues after the ad

Leeftijdsverschil 

Fajah geeft aan dat ze niet per se op jongere mannen valt. Dat haar Daan zeven jaar jonger is gewoon zo. "De vader van mijn zoontje was tien jaar ouder. Daan is zeven jaar jonger." Het leeftijdsverschil heeft er echter wel voor gezorgd dat ze het nu al over kinderen moeten hebben. "Ik heb in het begin wel het gesprek gevoerd over kinderen. Ik heb er twee, van negentien en twaalf. En wil geen derde."

Oudere kinderen

Nu Fajah's beide tieners zijn, kan ze andere gesprekken met hen voeren dan voorheen. "Ik vind het fijn dat ze wat ouder zijn. Dat ik met mijn dochter kan brainstormen over wat ze wil met haar carrière." Omdat de fitnessgoeroe een kantoor aan huis heeft, ziet ze haar zoontje ook vaak. "En dat ik na school, dankzij een kantoor aan huis, met mijn zoon bij een kop thee en iets lekkers de dag door kan nemen en hem kan helpen met zijn huiswerk."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders