Hoewel Fajah Lourens haar nieuwe vriend Daan van Dijk het liefst nog een poosje de publiciteit wilde houden, betrapte Story het stel vrijdagochtend op Schiphol. Daar kon de bestsellerschrijfster haar intense liefdesgevoelens voor de ondernemer niet voor zich houden...

Zoals Story onlangs onthulde is Fajah Lourens (38) tot over haar oren verliefd op de 31-jarige Daan van Dijk. De bestsellerschrijfster en de Brabantse ondernemer waren op 24 november jongstleden een jaar samen, en stapten vrijdagochtend op het vliegtuig voor een liefdesvakantie in het Portugese Lissabon.

Onder de radar

Dat Fajah haar nieuwe vriend een jaar lang onder de radar hield, was niet voor niets. Ze wilde eerst zeker weten of Daan de ware voor haar is voor ze met hem naar buiten zou treden. Het liefst had Fajah hem nog wat langer voor zichzelf gehouden, maar wie een nieuwe liefde heeft komt vroeg of laat nu eenmaal in het vizier van Story. Intussen wil Fajah haar liefde voor Daan niet langer privé houden en heeft ze haar twee kinderen ook al kennis heeft laten maken met hem.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.