Fajah Lourens (40) verloor recent haar hart aan de Eindhovense ondernemer Bart Hondebrink, een gescheiden man met twee kinderen. Echter gaan er nu geruchten rond dat het stel alweer uit elkaar is. 

Aan Panorama vertelde Fajah vorige maand nog dat ze voor de volle honderd procent voor Bart wilde gaan. Toch lijkt het er nu op dat de twee uit elkaar zijn. 

Socials

Het is al een tijdje stil rond het koppel. Wat ook opvallend is, is dat Fajah sinds zondag alle foto's van Bart van haar Instagram heeft verwijderd. En dat is niet het enige, want Lourens volgt hem ook niet meer en plaatst nu meerdere quotes op haar Instagram Stories. Hoewel het lijkt alsof de twee dus uit elkaar zijn, heeft het stel dit nog niet officieel bevestigd. 

Tekst gaat verder na de posts. 

Article continues after the ad

Datingapp

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en waren sindsdien in de wolken met elkaar zijn. 'Fajah en ik hebben elkaar op de datingapp Inner Circle leren kennen', vertelde Bart eerder aan Story. ‘Ik herkende haar niet meteen. Wel haar naam, van vroeger toen ik nog naar GTST keek. Maar ik vond haar niet lijken op de blonde krullenbol van toen. Ik volg de showbizz niet, dus ik was Fajah uit het oog verloren. Maar toen we met elkaar in contact kwamen, had ik snel in de gaten wie ze was.’ 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram Fajah Lourens

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.