Wendy van Dijk is al een tijdje in een financiële oorlog verwikkeld met haar ex-partner en thans aartsrivaal Robbert B. Sterker nog, ze liet zelfs beslag leggen op het huis van Robberts ouders. Nu wordt haar voormalig zakenpartner ook officieel verdacht van faillisementsfraude.

Dat meldt De Telegraaf in ieder geval. De twee begonnen ooit samen DISQ, maar het fitnessbedrijf ging eerder dit jaar failliet. Wendy en Robbert liggen behoorlijk in de clinch en nu wordt de voormalig zakenpartner van de presentatrice dus verdacht door de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD). Volgens hen zou hij een voorraad Disqs verduisterd hebben en daarnaast valse aktes hebben opgesteld.

Article continues after the ad

Invallen

Maar daar houdt het niet op voor Robbert: ook zijn vader en zwager zijn inmiddels verdachten en er werden verschillende invallen gedaan. B. zou de onttrokken Disqs alsnog via een andere onderneming te koop aanbieden. 

Oorlog

Maar volgens haar ex-zakenpartner – over wie boze tongen beweerden dat het partnerschap niet ophield op kantoor hetgeen beiden altijd glashard ontkend hebben – kwam Wendy haar afspraken niet na. Ze zou hem zelfs zonder zijn medeweten uitgeschreven hebben als bestuurder van hun fitnessbedrijf. Niet alleen Robbert leefde mede om die reden op voet van oorlog met Wendy, ook het personeel van DISQ leek zich te keren tegen de doorgaans altijd zo positief ingestelde SBS6-ster.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.