Roy Donders wil niet te lang stilstaan bij het faillissement van zijn kledingzaak. De 'stylist van het zuiden' laat weten plannen te hebben voor een tv-comeback. Ook wil hij zijn succesvolle huispakken weer op de markt brengen.

Terugkomst

"Ik ben in gesprek met een aantal tv-producenten om weer terug te keren op het scherm", aldus Roy. "Dat zijn gesprekken die nog in een beginfase zijn. Maar zoals het er nu naar uitziet, kom ik terug. Daarnaast wil ik veel meer met mijn naam gaan doen, die is heus nog wel wat waard."

Article continues after the ad

"Ik kom weer met een huispakkenlijn", vervolgt Roy. "Het is de bedoeling dat deze in een gerenommeerde zaak verkocht gaan worden. Ik heb gemerkt dat heel Nederland het huispak nog steeds associeert met mijn naam." Volgens de realityster krijgt hij nog wekelijks berichten met vragen waarom er geen nieuwe huispakken meer komen. "En ze hebben nog gelijk ook, want ik was degene die het ooit in Nederland in de markt heeft gezet. Wat ben ik stom geweest dat ik er destijds mee ben gestopt."

Goed gevoel

Voor zijn gevoel keert Roy dan ook weer terug naar waar hij ooit begon. "En dat voelt goed", vindt hij. "Ik sta wel weer onderaan de ladder, maar daar is niks aan te doen. Dat is dubbel, maar misschien ook wel weer ergens goed voor. Het faillissement van mijn zaak was vreselijk, maar mijn ogen zijn wel open gegaan. Ik weet nu weer wat de mensen echt willen zien van mij. Het is mooi dat het me weer verder brengt. Ik ga niet thuis zitten kniezen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP, Telegraaf | Beeld: Peter Smulders