De expositie van Eloise van Oranje in Paradiso is voorlopig nog niet te zien. Vanwege het groeiende aantal coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen heeft de organisatie besloten om de opening, die donderdag plaats zou vinden, uit te stellen.

Een nieuwe datum is nog niet bekendgemaakt.

Pop-uptentoontstelling

Eloise zou exposeren met de pop-uptentoonstelling LAYERED. De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien wil met de expositie de boodschap uitdragen van 'ongelimiteerd jezelf kunnen zijn en je eigenheid vieren'.

Vooroordelen en stereotyperingen 

De organisatie schrijft dat Eloise het als haar persoonlijke missie ziet om bewustwording te creëren rondom vooroordelen en stereotyperingen. 'Het gaat over ten volste jezelf kunnen en durven zijn, los van alle vooroordelen die mensen hebben op basis van iets dat ze zien op bijvoorbeeld social media', zo kondigde ze vorige week aan.

Article continues after the ad

Eigen boek 

Gelukkig heeft de Gravinfluencer nog andere projecten waarop ze zich kan focussen. Vorige maand bracht ze haar boek 'Learning by doing' uit. Learning By Doing bevat naast een inkijkje in het leven van Eloise ook foto's uit haar privéalbum en talloze recepten, waarvan ook enkele van Constantijn en Laurentien. Eloise, die momenteel een opleiding volgt aan de hotelschool, kreeg bij het schrijven ook hulp van haar ouders. 'Mijn moeder heeft veel ervaring met boeken schrijven dus zij was heel kritisch op de taal', zo vertelde ze eerder.

Slimste Mens

Daarnaast maakt Eloise van Oranje haar debuut is het veelbekeken programma 'De Slimste Mens'. Echter doet ze dat niet als kandidaat, maar als gast.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.