Bij de woning van Hillary en Bill Clinton in Chappaqua in de staat New York is een explosief gevonden. Het zat tussen de post. Dit meldt de New York Times.

Volgens een overheidsfunctionaris gaat het om eenzelfde soort explosief dat eerder is gevonden bij het huis van miljardair George Soros in Bedford. De explosievenopruimingsdienst heeft die bom uit voorzorg tot ontploffing gebracht. Het pakketje bevatte een explosief poeder, volgens een justitiële bron. Het is niet duidelijk of de gevallen, beide in Westchester County, met elkaar verband houden.

Bom

Volgens de krant vond een medewerker van Soros een pakketje in de brievenbus. Toen hij het openmaakte, zag hij iets wat op een bom leek. Vervolgens bracht hij het pakje naar bebost gebied in de buurt en belde de politie. Soros was zelf niet thuis.

Obama

De FBI heeft woensdag in Washington een verdacht pakketje onderschept dat naar de Amerikaanse ex-president Barack Obama was gestuurd. Eerder op de dag was een explosief gevonden dat tussen de post zat van Hillary en Bill Clinton.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP