Bijna alles wat Linda de Mol bedenkt of maakt verandert in goud. Maar haar show voor en door vrouwen had nou niet echt bepaald lekkere kijkcijfers.

Ladies Night zal definitief niet terugkeren op de buis.

Article continues after the ad

Exit

Dat bevestigt creatief Net5-directeur Linda de Mol in gesprek met RTL Boulevard. Linda kan door de coronacrisis ook minder nieuwe programma's introduceren dan ze eigenlijk had gehoopt.

Bezuinigen

'Met alle bezuinigingen die natuurlijk ook bij Talpa doorgevoerd moeten worden om zo veel mogelijk banen te behouden, kunnen we niet zo heel veel nieuwe dingen lanceren bij Net5. We hebben een aantal nieuwe programma's op stapel staan maar een stuk minder dan we eigenlijk wilden', aldus de presentatrice.

Kijkcijfers om te huilen

Ladies Night kreeg begin dit jaar nog een tweede seizoen maar de kijkcijfers bleven tegenvallen. Toen de coronacrisis uitbrak werden de opnames gestaakt. Toen werd al verwacht dat het Net5-programma, waarvoor Merel Westrik werd binnengehaald, niet meer zou terugkeren.

Linda's Wintermaand

Linda komt wel met een andere show weer op de buis. Ze heeft Linda's Zomerweek in een nieuw jasje gestoken. Binnenkort starten de opnames voor Linda's Wintermaand. 'Ik verheug me er heel erg op. Ik heb al een paar heel leuke namen', aldus de presentatrice.

Bron: RTL Boulevard Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.