Nog geen maand geleden verbraken GTST-sterren Alkan Çöklü en Melissa Drost hun relatie. Dat de twee nog wél een stel zijn in de soap, vinden zij niet ongemakkelijk. Integendeel: ze gaan zelfs intensiever samenwerken.

Ook deze zomer komt GTST met een magazine. Dit jaar is het thema van het GTST Magazine 'grenzen verleggen'; aan Alkan en Melissa als kersverse hoofdredacteuren om er een spetterende editie van te maken. Zo hebben de soapies bedacht dat een paar acteurs voor een dag de functie van hun backstage-collega's zullen overnemen, en interviewen ze andere sterren hoe zij privé en werk met elkaar combineren.

Article continues after the ad

'BFF's en collega's'

Alkan en Melissa zijn enorm blij met deze uitdaging. 'Samen met  één van m’n BFF’s en collega Alkan mag ik dit jaar de hoofdredactie vormen van het GTST-magazine. Geinig hè? Het wordt heel mooi,' laat Melissa weten. 'Het wordt legendarisch! Zoveel plezier om dit te maken!', reageert een dolenthousiaste Alkan.

Voorgangers

Dit is de derde keer dat GTST-sterren hoofdredacteur zijn van het magazine. Everon Jackson Hooi (2017) en Dilan Yurdakul (2018) gingen Alkan en Melissa voor. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders