Sandra Masmeijer (54) heeft een facelift ondergaan. De ex-vrouw van voormalig tv-presentator Frank Masmeijer, die nu al bijna vier jaar door de Belgische justitie wordt achtervolgd voor cocaïnesmokkel, begint met deze ingreep aan een compleet nieuw leven. ‘Zonder Frank, van wie ik vorig jaar officieel ben gescheiden en die ik al maanden niet meer heb gesproken. De breuk vond ik niet gemakkelijk, maar die heb ik nu verwerkt. Ik heb voor mezelf gekozen, hoewel ik Frank nog niet ben vergeten. Als hij binnenkort van de rechter te horen krijgt dat hij de gevangenis in moet, dan zal ik hem zeker gaan opzoeken...’ 

Sandra Birsak, zoals ze zich na de scheiding van Frank Masmeijer weer noemt, is resoluut. Ze heeft een streep onder de roerige jaren gezet. ‘Ik weet dat de breuk definitief is,’ zegt Sandra tegen Story. ‘Ruim dertig jaar waren we samen en ik heb altijd gedacht dat we samen oud zouden worden. Wij scheiden? Het is nooit in me opgekomen. Ik hield het niet voor mogelijk. Toch is het gebeurd. Ik vind het nog altijd vreemd dat we elkaar niet meer spreken, maar ik heb me ermee verzoend. Ik moet verder en heel eerlijk: ik vind het niet eens vervelend om niet meer getrouwd te zijn. Ik kan nu mijn eigen beslissingen nemen.’ Zoals de facelift, die Sandra onderging in de Amstelveense kliniek Amsterdam Aesthetics van Mario van Ispelen.

Lees het hele interview in Story. Editie 15 ligt nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Edwin Smulders

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP