Op de valreep van 2018 zorgde de Hazes-familie voor het showbizznieuws van het jaar! Na jaren gebrouilleerd te zijn geweest, verzoende André zich tijdens de feestdagen met moeder Rachel. Een heus kerstwonder, gezien het feit dat de populaire zanger onlangs liet weten dat het nog wel twintig jaar kon duren voordat hij weer contact met zijn moeder zou opnemen. Wat is de reden van hun plotselinge flits-hereniging? En waarom schitterde zus Roxeanne door afwezigheid?

Niets wees erop dat het op korte termijn weer goed zou komen tussen André en zijn moeder en zus. ‘Ik denk dat de volgende twintig jaar zonder ze is,’ zei André onlangs in een talkshow. ‘Ik kies voor mijn eigen gezin en de familie die ik nu heb.’ Maar er geschiedde een heus kerstwonder: tijdens de feestdagen sloten moeder en zoon elkaar weer in de armen én zag Rachel voor de eerste keer haar kleinkind. Paragnost Peter van der Hurk, die eerder voorspelde dat deze verzoening zou plaatsvinden, vertelt nu aan Story: ‘Rachel heeft er echt moeite voor gedaan. Zij heeft enorm onder het gemis van haar zoon geleden. André stelde zich aanvankelijk heel standvastig op: hij wilde géén contact! Hij zei daar geen behoefte aan te hebben.'

Gemis

'Maar diep in zijn hart wist hij dat dit niet waar was. Hij heeft zijn moeder enorm gemist de afgelopen jaren. Dat gevoel drukte hij weg met een grote mond. Hij hield zich stoer en sterk, maar vanbinnen huilde zijn hart. Om op de uitnodiging in te gaan om kerstavond samen door te brengen, moest hij wel even een drempel over. Zijn trots hield hem tegen. Geheel onverwacht en spontaan is hij uiteindelijk toch gegaan. Monique heeft hem daarbij het laatste duwtje in de rug gegeven. Dankzij haar is er weer contact tussen moeder en zoon. Rachel was dolgelukkig!’ En zo werd het toch nog een vredige kerst voor het Hazes-gezin. Toch ontbrak er nog één persoon: zus Roxeanne! 

Te vroeg

'Zij werd totaal overrompeld door de op handen zijnde familiehereniging,' vertelt Peter van der Hurk. 'Roxeanne besloot weg te blijven. Voor haar kwam de verzoening te vroeg. Bij haar zit nog te veel oud zeer.'

Het hele artikel lees je in Story 1-2018. De editie ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

 Jan Versteegh verwacht dat de samenwerking met Albert Verlinde "in principe heel leuk" gaat worden. Toch zal het ook hier en daar wel botsen, denkt hij. "We denken over sommige dingen anders. We zijn natuurlijk hele andere mensen, we zijn toch een beetje tegenpolen", zei Jan in RTL Boulevard.

Klik

Maandag werd bekend dat Jan en Albert samen een nieuw entertainmentprogramma gaan maken voor Talpa. Volgens Albert was er direct een klik toen de twee elkaar ontmoetten. "Dat moet je ook nog maar zien. Ik ken hem wel van tv en van zangwedstrijden enzo maar wat hij voor de rest precies deed en was dat wist ik ook niet. Maar het klikte echt."

Mening

Albert, die jarenlang het gezicht van Boulevard was, hield lange tijd de boot af om weer een soortgelijk programma te doen. "Maar op een gegeven moment ga je het missen", zegt hij. "Dan zie je dat Angela de Jong of Johan Derksen altijd maar een mening hebben en dan denk je: dat kunnen toch niet de enigen zijn die een mening hebben. Toen dacht ik: ik heb eigenlijk wel weer zin om dat te gaan doen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)

De verhuizing van André Hazes en Monique Westenberg is begonnen. Het koppel verhuist met hun zoontje naar een villa in Berkel en Rodenrijs. Hoewel ze niet kunnen wachten om hun nieuwe paleis te betrekken, hebben ze niet zoveel zin in de verhuizing...

Verhuisdozen

André en Monique zitten momenteel tussen de verhuisdozen. 'Wat kan een mens bewaren he!?' realiseert de blondine zich. De zanger heeft niet bepaald zin om met alle dozen te sjouwen. 'FML,' schrijft hij. 

Droomvilla

Het stel heeft een droomvilla gevonden in een dorpje dichtbij Rotterdam, waar Monique vandaan komt. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#FML

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat kan een mens bewaren he!? 🎥#ikhaalallesuithetleven

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)