Pssst... Story vernam een bijzonder gerucht: succesartiest Guus Meeuwis zou een contract getekend hebben bij John de Mols Talpa, onder meer voor zijn deelname aan Ik hou van Holland. Als dit waar zou zijn (aangezien dit nieuws subiet bekendgemaakt zal worden als we het de betrokkenen zouden vragen en het klopt, waarmee Story het verhaal kwijt is), kan dat maar één ding betekenen: Linda de Mol komt dan automatisch naar SBS.

Als dat zo is, zal dat wellicht het laatste duwtje zijn voor RTL, dat de tv-hit nu uitzendt; de zender die onder leiding van Erland Galjaard nogal vervreemdde van de trouwe kijkers, zal dan verworden tot het spreekwoordelijke zinkende schip, waarop straks tragisch genoeg alleen Ruben Nicolai aan boord achterblijft. Kijkcijferkoningin Linda de Mol kan SBS in één keer een zwieper naar de top geven; de tot voor kort kwakkelende tv-zender lokt per dag steeds meer kijkers weg bij RTL en steeds meer tv-grootheden kiezen voor SBS. Wellicht wordt het nieuws na dit Story-stukje bevestigd, of afgedaan als nonsens. Het is niet voor niets ook maar een gerucht. Maar wel een dat we alvast exclusief met u wilden delen. 

Dit artikel komt uit Story editie 18. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP