Het gerucht ging dat Frank Masmeijer naar Aruba was gevlucht om zijn celstraf te ontspringen, maar gisteravond werd de oud tv-coryfee gewoon met zijn minnares in Amsterdam gespot. Daar genoten de twee van een diner en Story-fotograaf Edwin Smulders maakte daarvan exclusieve foto's en video's.

Gevangenisstraf 

Vorige week kreeg de ooit zo gevierde presentator te horen dat hij veroordeeld is tot een gevangenisstraf van acht jaar vanwege drugssmokkel. Een enorme klap voor Frank én zijn vriendin Jaimy van Lent. Zij had het helemáál niet zien aankomen en moet nu een hoge prijs voor hun liefde betalen. Maar voordat Frank achter de tralies verdwijnt genoten de twee afgelopen avond zichtbaar van elkaar. Samen dineerden ze, wellicht als één van de laatste keren, in Amsterdam.

Story heeft de exclusieve beelden:

 

In weekblad Story vertelt Franks vriendin deze week waarom ze op hem zal blijven wachten als hij de gevangenis ingaat... en alles over hun geheime blootfoto’s. Editie 42 ligt nu in de winkel.

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders