estelle badr

Estelle Cruijff wilde haar vader Henny jarenlang niet meer spreken. Maar nét toen ze de verloren tijd met hem wilde inhalen, kreeg hij Alzheimer. Estelle is er kapot van dat een échte verzoening er mogelijk nooit meer inzit. Over het verdriet om haar vader Henny kan Estelle gelukkig bij genoeg vrienden haar hart luchten. Een grote steun en toeverlaat daarbij is nog altijd haar ex-geliefde Badr Hari, de man op wie ze in de nadagen van haar huwelijk met Ruud Gullit verliefd werd.

Verzoening Badr Hari en Estelle Cruijff?

Hoewel de populaire kickbokser een celstraf uitzit, mag hij in het kader van zijn reïntegratietraject op gezette tijden naar buiten; in de avond moet Badr zich dan weer in de gevangenis melden, zoals zijn advocaat Jacques de Wit eerder meldde aan SBS Shownieuws. Afgelopen maandag lunchten Estelle en Badr samen in Amsterdam, waar de ziekte van Henny Cruijff vast één van de gespreksonderwerpen zal zijn geweest. Na de lunch namen Estelle en Badr liefdevol afscheid van elkaar.

Lees het hele verhaal (mét exclusieve foto's) in Story. Editie 39 ligt in de winkels. 

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering wielerlegende Leontien van Moorsel (47). 

Van wie of wat heb je afkeer?
‘Pestkoppen! Ik heb in 2013 Het Leontienhuis opgericht. Daar worden jonge mensen met een eetstoornis ondersteund. Ik maak er geregeld mee wat een verschrikkelijke invloed pesten op iemands leven kan hebben.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Mijn grote, platte neus zou wel iets kleiner mogen. Die heb ik van mijn vader geërfd. Maar tegelijkertijd heeft die neus me ook veel gebracht met wielrennen, want ik kon er meer zuurstof door binnenkrijgen. Dus eigenlijk ben ik goed zo.’

Wat veranderde je leven?
‘Moeder worden. Ik was een egoïstische topsporter. Zette mezelf altijd bovenaan. Maar als je moeder wordt, zet je meteen je kind op nummer één. En zo hoort het ook.’

Lees het hele interview in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders