Precies in de week dat haar nieuwe RTL5-serie Samantha & Michael scheiden ermee uit van start gaat, kondigt Barbie exclusief in Story niet alleen haar vertrek uit de showbizz aan, maar rekent ze óók af met de tv-bazen, manager Jake en al haar zogenaamde vrienden. ‘Acht jaar lang ben ik vernederd en misbruikt. Ze hebben het allerlaatste restje vertrouwen dát ik nog in mensen had vermoord. Ik ben kapot...’

Thuis in haar knus ingerichte Haagse huurwoning valt Samantha ‘Barbie’ de Jong tegenover Story meteen met de deur in eigen huis: dit zal haar afscheidsinterview worden! De Barbie die dit zegt, is níet de Barbie zoals de meeste mensen haar zien. Dit is Samantha, met als sterrenbeeld de toch al gevoelige Kreeft, zoals alleen échte intimi haar kennen. De sexy showbizzvrouw legt deze week in Story definitief haar tv-masker af en wordt weer de moeder en liefhebbende partner die ze wil zijn – zonder de felle cameralampen van RTL5 die al het waardevolle in haar leven verschroeiden. 

Je afscheidsinterview? Hoor ik je dat werkelijk zeggen? 
‘Ja. Dit is mijn afscheidsinterview. Ik wil niets meer met héél die nepwereld te maken hebben. Ik zit zoals jullie vorige week al schreven sinds kort in de bijstand en probeer met de hulp van de Sociale Dienst mijn leven op orde te krijgen.’ 

Is het zo’n rommeltje? 
‘Een rommeltje? Mijn leven is een ravage. Alsof er een tsunami overheen geweest is. Ik ben het overzicht volledig kwijt.’ 

Lees het hele interview in Story. Editie 45 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Voor Marc de Hond en zijn partner Remona is 2018 nu al een bijzonder jaar. Ze verwachten hun tweede kindje en Marc heeft nu bekend gemaakt of ze een zoon of dochter krijgen.

De blauwe muisjes kunnen in ieder geval alvast in huis gehaald worden. Via een Facebook filmpje laat Marc namelijk weten dat hij samen met Remona een jongen verwacht. In de video zie je hoe hun 1-jarige dochter Livia naar een blauwe ballon kruipt. Marc: 'De voorspellingen kloppen. Eind juli verwachten wij een zoon!'

Beeld: Peter Smulders