Bij de ex-vriendin van Rico Verhoeven vliegen na de breuk, die maandag aangekondigd werd, de emoties alle kanten op. Dat verklaart ook haar bitse opmerking richting Yolanthe. 

Zo laat Jacky Duchenne weten via Instagram.

Article continues after the ad

Sterfdag vader Yolanthe

Yolanthe deelde dit weekend een video waarin een zee van bloemen te zien was. Deze waren gelegd op de sterfdag van Yolanthe's vader. Dat triggerde iets bij Jacky. 'Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro?', schreef ze onder de video. Maar dat is nog niet alles, want de ex-vriendin van Rico is boos en verdrietig: 'Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!'

Boos

Al snel werd de reactie verwijderd. Dinsdag laat Jacky weten waarom ze zo boos reageerde op de post van Yolanthe. 'Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop. Ik reageerde niet goed op de verzonden Valentijnsbloemen.'

Foutje bedankt...

Naar eigen zeggen bekeek Jacky de video zonder geluid. Daarom dacht ze dat die bloemen voor Valentijnsdag waren bedoeld, maar dat bleek niet het geval. Een impulsief foutje, zo noemt ze het zelf. 'Echter hebben Ric en ik dit samen opgelost en is de kogel door de kerk, wij gaan beide onze eigen weg volgen. In alle rust en stilte hopen wij dit op onze manier te verwerken', schrijft ze.

Niet voor Yolanthe

Rico liet na de commotie ook al weten dat de bloemen absoluut niet voor Valentijnsdag waren. "Jacky en ik zijn weliswaar al een tijd uit elkaar, maar wonen nog in een huis omdat we nog een goede oplossing voor de woonsituatie moeten vinden. Elk contact met wie dan ook komt dan ineens in een ander daglicht te staan. Alleen hier was het niet op z’n plaats omdat het niet om deze persoon ging en al helemaal niet met de lading die het nu krijgt", aldus de kickbokser in een reactie.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.