Dave Roelvink cadeau

Groot nieuws voor Julia, de ex-vriendin van Dave Roelvink: ze heeft een huis gekocht. En wat geluk kon ze wel gebruiken na de breuk met de zoon van Dries Roelvink.

'Ik ben superblij dat het is gelukt en heb er heel erg veel zin in', zo laat ze via Instagram weten. 

Een 'oudje'

De strafadvocaat in opleiding blijft in Amsterdam wonen, daar is ze geboren en getogen. Het huis is overigens een 'oudje' zegt ze, de hele boel zal moeten verbouwd worden. Maar daarna kan ze het ook omtoveren tot haar eigen paleisje. 

Vloggen

Alle bloed, zweet en tranen, die de verbouwing ongetwijfeld met zich mee zal brengen, zal Julia vastleggen in verschillende vlogs. De hele verbouwing kan gevolgd worden dus. Volgende week begint ze met slopen.

Article continues after the ad

Gebroken hart

Julia werd bekend omdat ze een relatie kreeg met Dave Roelvink. De twee waren drie jaar samen, maar vorig jaar oktober was de koek op. Dave verwijderde alle foto's van zijn liefje op social media. "Helaas sluiten onze levens toch niet zo op elkaar aan als we dachten", zo reageerde hij op de breuk.

Ook Julia reageerde via Instagram. 'Ik ben intens verdrietig dat we uit elkaar zijn en ben ruim 3 jaar heel goed voor Dave geweest en hij voor mij. Helaas werkte het niet meer tussen ons en hebben we een punt achter onze relatie moeten zetten'

Beeld: Peter Smulders | Bron: Instagram

Ja, ik wil..Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.