Heel Nederland was in rep en roer toen Eva Jinek verliefd werd op Bram Moszkowicz, en haar grote liefde Jorn Wegter voor hem inruilde. Maar inmiddels is Jorn gelukkiger dan ooit zónder de ambitieuze talkshowster.

Toen Jorn Wegter in de zomer van 2010 te horen kreeg dat zijn grote liefde Eva Jinek verliefd was geworden op advocaat Bram Moszkowicz, stortte zijn wereld in. Kapot van verdriet trok hij zich terug binnen zijn vriendengroep, maar dat kon niet voorkomen dat hij in de media vrijwel dagelijks werd geconfronteerd met de liefde tussen Eva en Bram. Extra pijnlijk aan het vertrek van Eva uit zijn leven was dat ze al zeven jaar bij elkaar waren, samenwoonden in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam en hij voorzichtig na begon te denken over een mogelijk huwelijk en zelfs een gezinnetje. Het liep echter anders dus... Wat Jorn toen nog niet wist, is dat hij met zijn huidige vrouw Manon gelukkiger is dan hij met Eva óóit geweest zou zijn, menen vrienden. Zo werden Jorn en Manon in 2014 de trotse ouders van tweeling Julie en Bas.

Drieling

Bijna anderhalf jaar later raakte Manon opnieuw in verwachting. Dit keer droeg Manon echter geen tweeling, maar een drieling! Op 13 mei 2016 werden Hannah, Faye en Cécile geboren en kon Jorn zijn geluk wel van de daken schreeuwen. Al vrij snel na de geboorte kreeg RTL Late Night – nota bene ooit de grote concurrent van Jinek – lucht van de bijzondere zwangerschappen van Manon, en mocht ze daar in februari van dit jaar over komen vertellen. ‘De eerste drie maanden na de bevalling waren echt heftig,’ vertelde Manon aan Humberto Tan. ‘Dan moeten ze om de drie uur gevoed worden. Maar we zijn redelijk praktisch ingesteld. We deden alles volgens een strak schema. Dat moet ook wel anders word je gek.’ Hoewel het leven van Jorn en Manon een stuk heftiger is geworden, genieten ze enorm van hun twee- en drieling. ‘We zien onze kinderen echt als een cadeautje. We hadden er al twee en hebben in totaal dus gewoon vijf gezonde kinderen. Het is heel druk, maar erg leuk en gezellig. Gelukkig doet mijn man ook enorm veel. Jorn is een goede vader.’ 

Lees het hele verhaal in editie 13. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

In een paar maanden tijd is Imca Marina zoveel afgevallen dat ze twee kledingmaten minder heeft. De zangeres heeft geen idee hoe het komt dat ze zonder enige reden zoveel is afgevallen. Maar een dokter bezoeken, daar wil ze niet aan...

Een dieet heeft ze niet gevolgd en Imca Marina (77) is ervan overtuigd dat ze niets lichamelijks mankeert. Toch is de zangeres meer dan tien kilo afgevallen. ‘Ik heb geen idee waarom ik in korte tijd zoveel gewicht ben kwijtgeraakt,’ vertelt ze aan Story. ‘Het precieze aantal kilo’s weet ik niet, omdat ik nog nooit op een weegschaal heb gestaan. Maar ik weet dat het om twee kledingmaten gaat. En een kledingmaat staat gemiddeld voor vijf kilo. Dus het moet in ieder geval tien kilo zijn.’ Imca’s omgeving maakt zich zorgen en vraagt haar geregeld of ze niet een arts moet bezoeken om de oorzaak te achterhalen. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Samantha de Jong voelt zich overweldigd en gesterkt door de ontelbare positieve reacties die ze heeft gekregen na haar openhartige verhaal in Story. Daarin vertelde ze dat haar alter ego Barbie niet meer bestaat. Ze beseft ook dat het moeilijkste nog moet komen en dat ze daar de steun van familie en vrienden bij nodig heeft. Gelukkig heeft ze inmiddels na vijf maanden haar kinderen mogen zien.

Samantha vertelt: ‘Ik heb eindelijk rust gevonden. Ik ben blij dat 2018 bijna is afgelopen. Het begon heel slecht met die eerste zelfmoordpoging, maar is uiteindelijk goed geëindigd. Dat ik nu mijn verhaal vertel, is omdat ik de mensen wil laten weten dat ik het niet met opzet heb gedaan. Ik heb zoveel pijn gehad. Nu weten ze hopelijk waar het vandaan kwam, en is er misschien meer begrip voor me. Het is gelukkig bijna 2019. Ik weet zeker dat dat voor mij goed gaat beginnen. Het wordt mijn jaar, en dat van mijn kinderen!’ Inmiddels heeft Samantha de kans gekregen om haar kinderen Angelina (6) en Milano (3) na vijf maanden weer even in haar armen te sluiten; een emotioneel maar reuze fijn moment voor haar.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders