Connie Witteman ex

Eugène van Dun heeft een nieuwe vriendin. De ex-verloofde van Connie Witteman heeft het nieuws zelf bevestigd aan Shownieuws. Eerder werd hij gespot in zijn woonplaats Rotterdam, met een jongere versie van de diva.

Connie en Eugène zouden vorig jaar nog trouwen, maar de diva heeft vorige Kerst een punt achter hun relatie gezet. De breuk kwam nogal onverwachts voor Eugène. "Op Eerste Kerstdag was het ineens voorbij. Ik ben gebroken...", zei hij in december tegen de Telegraaf. "Ik hou nog steeds zielsveel van haar. Ik begrijp er niks van."

Article continues after the ad

Conflict

Begin mei kwam het nieuws naar buiten dat Connie beslag had laten leggen op vijftien panden in totaal. Ze stuurde een deurwaarder op haar ex af. Afgelopen vrijdag bleek dat ze nu ook beslag heeft laten leggen op aandelen van Eugène, zijn huis in Soest, een paar pandjes in Hilversum, de bankrekening van zijn ex-vrouw en de scooter van zijn 19-jarige dochter. Connie wil zich verder nergens mee bemoeien en vindt dat ze recht heeft op die zaken.

In onderbroek

Eugène is met Kerst in zijn onderbroek op straat gezet door Connie. "Als ze nu die onderbroek ook nog af wil pakken, daar ga ik niet mee akkoord. Als je dus niet doet wat zij wil, dan gaat ze zulk soort dingen doen. Ik denk dat het een machtsspelletje is", vertelt hij aan Shownieuws.

De twee waren vijf jaar samen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders